Αρχική Φιλοξενία (Hosting)

Φιλοξενία (Hosting)

Βρήκατε το όνομα σας;
Κλείστε τη φιλοξενία σας δωρεάν άμεσα στο Pre.gr
Έχετε δικό σας Πίνακα ελέγχου (CPanel), ότι ακριβώς θα είχατε σε άλλη υπηρεσία επί πληρωμής. Έτσι γλιτώνετε από το ετήσιο κόστος της φιλοξενίας του website σας.
Πληρώστε όσα εσείς μπορείτε μέσο δωρεάς στη Paypal.
Πίνακα ελέγχου (CPanel)

CPanel Demo

Softaculous Demo

Το Softaculous σας προσφέρει καλύτερη και πιο ανεπτυγμένη αυτόματη διαδικασία εγκατάστασης εφαρογών (auto installer). Σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε, να ενημερώσετε, να πάρετε backup, να κάνετε restore και να κλωνοποιείτε τις εφαρμογές σας χωρίς να χρειάζονται ειδικές τεχνικές γνώσεις. Έχετε πρόσβαση σε μεγάλο εύρος δημοφιλών εφαρμογών από το οποίο μπορείτε να επιλέξετε αυτήν που σας ταιριάζει περισσότερο. Για την κάθε εφαρμογή υπάρχουν διαθέσιμα Demos, Ratings και Reviews τα οποία θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε.

Site Builder Demo

Δημιουργήστε το website σας εύκολα και γρήγορα με το νέο, πρωτοποριακό εργαλείο ανάπτυξης ιστοσελίδων RVsitebuilder. Με την μεγάλη ποικιλία επιλογών που διαθέτει, το RVsitebuilder είναι ένα από τα εργαλεία που ανεβάζουν το επίπεδο ποιότητας και παροχών σε μια φιλοξενία καθώς παρέχει άπειρες δυνατότητες στην κατασκευή website. Αμέτρητες επιλογές, έτοιμα templates και επιπλέον χαρακτηριστικά όπως newsletter, guest book κτλ είναι ενσωματωμένα για να τα χρησιμοποιήσετε.